ANTALYA / KAŞ - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
Çerçiler Mahallesi Eski Antalya Yolu Üzeri / Kaş Atatürk İlköğretim Okulu / KAŞ ANTALYA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
•Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı yetişmeleri, •Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmaları, •Çevresi ile iyi iletişim kurma becerisi kazanmaları, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, •Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, •Davranış ve başarının paralelliğini benimsemeleri, •Liderlik özelliğini kazanarak işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışmaktır.
09.00-14.55
Şehir içi dolmuşları.